WEB Bunyols Pasqua 2018 Bubo

Temps de bunyols:

Sabors de Quaresma

La Quaresma és temps de bunyols. Són quatre les setmanes de l’any en les quals aquests dolços tan lligats a la nostra tradició ens revisiten.

Els bunyols (o brunyols) de Quaresma tenen el seu origen al món àrab. Així i tot, compten amb un gran arrelament a casa nostra, sobretot a l’Empordà, el Gironès i el Pla de l’Estany. És tot una tradició trobar-los a les pastisseries els dimecres i divendres de Quaresma.

Segons el Gremi de Pastissers de Barcelona “el seu origen deu sorgir de la necessitat popular d’endolcir els dies, perquè el període quaresmal fos més passatger”. Són sense cap mena de dubte una gran manera de fer-nos passar l’abstinència que l’estricta Quaresma ens marca.

Qualsevol de les varietats (dolces i salades) és una temptació pels nostres sentits. Bunyols de l’Empordà, de vent, de vent farcits, de carabassa, de poma,… cada regió té la seva especialitat. A Bubó en trobareu de l’Empordà, de vent i de marrasquino farcits. Tots ells preparats artesanalment amb els millors ingredients i per les experimentades mans dels nostres pastissers.

A Bubó ens agrada gaudir al màxim d’aquest dolç. Per aquesta raó, els trobareu a les nostres botigues el dimecres i divendres, tal com marca la tradició, però també els dissabtes. Una excusa perfecta per gaudir d’una passejada pel centre de Barcelona i alhora que dels millors bunyols de Quaresma.

Un sublim dolç que fa de l’espera de la Setmana Santa tota una celebració.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies