Sacher Chocolate Mejor Pastel Bubo

Sacher xocolata i gerds:

Un pastís clàssic a Barcelona

El Sacher xocolata i gerds és un dels nostres pastissos més coneguts. Aquest dolç, un clàssic a Bubó però sobretot al món de la pastisseria, té els seus orígens a Àustria l’any 1832.

El pastís Sacher (Sachertorte) s’elabora tradicionalment amb dues planxes gruixudes de bescuit de xocolata separades per una fina capa de melmelada d’albercoc. Per decorar-lo, es cobreix amb xocolata negra.

A Bubó elaborem un pastís Sacher molt diferent a l’original. Tres capes d’un bescuit més fi i tendre, melmelada de gerd en lloc de la clàssica d’albercoc, i ganache de xocolata. Una textura més suau i tendra que la del pastís original. Un dolç perfecte pels amants de la xocolata.

El seu creador va ser Franz Sacher un aprenent de pastisseria. Anys després de la seva creació el seu fill, Eduard Sacher, va fundar l’Hotel Sacher (Viena). Avui dia es pot seguir gaudint d’aquest pastís en una bonica cafeteria situada al propi hotel.

I vosaltres, heu tingut la sort de provar aquest clàssic pastís a l’Hotel Sacher?

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies