W Bubo Tast A La Rambla 17 Pastel

Inici del Tast a la Rambla:

El millor event gastronòmic del 2017

Avui comença la quarta edició del Tast a la Rambla, una de les millors trobades gastronòmiques que se celebren a Barcelona.

En aquest esdeveniment es reuneixen alguns dels millors restaurants i pastisseries de la ciutat. Cadascun d’ells ofereix un únic platet a un únic preu.

És una forma original de conèixer i provar propostes culinàries molt diferents i a preus econòmics.

Bubó, com cada any, hi som! En aquest certamen la nostra proposta és el pastís SIMBAD, elaborat amb mousse de coco, interior d’intensa llima, bescuit de xocolata i un lleuger almívar de rom.

Del dijous 8 al diumenge 11 a la Rambla de Santa Mònica, a tocar del monument a Colom.

No us el perdeu!

Trobareu tota la informació sobre els participants i les seves suculentes propostes a la web del Tast a la Rambla:

Tast a la Rambla 2017

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies